forald

Latorps Gazzer " Gazzer "

    resultat

Som den bästa av alla julklappar kom Gazzer till oss strax före jul 2003.

Gazzer är en äkta livsnjutare som älskar precis ALLT. Är det vinter befinner han sig mer under snön än ovanför och på sommaren är badning en Gazzerfavoritsysselsättning. Förresten försöker han ständigt bada eller koka kaffe i vattenskålen till mattes stora förtret.

Han är en cool kille som verkligen inte hetsar upp sig i onödan, även om Quattro far fram som ett yrväder består oftast Gazzers lugn. Nej, han är killen som först kollar av läget innan han rusar fram till saker som dyker upp. Gazzer är lite som tjuren Ferdinand under sin korkek. Trots detta är han alltid full i bus och rackartygen är många. Tjyva förbjudna saker som ex. skor och kläder är väl det som ligger högst upp på buslistan. Busattackerna mot storebrorsan är många likaså får Snorpan tåla en hel del. Han har Gazzerett mycket stort föremålsintresse och går ofta och bär på pinnar eller mattes vante när vi är ute på promenad. Precis som storebrorsan är Gazzer en mycket snäll hane som inte har som vana att mucka med andra hundar.

Vi har gått en del kurser på brukshundklubben, men numera ägnar vi oss främst åt spår och lite lydnadsträning. Tanken var att Gazzer skulle bli en "Agility-hund", men eftersom hans höfter inte är riktigt bra så har vi lagt det åt sidan.Gazzer

Även Gazzer har visat upp sig i utställningsringen. Han har placerat sig ganska bra (har ju t.om. slagit Quattro i Danmark -06) och tagit ett antal CK:n. Framtiden får utvisa hur mycket vi kommer att jobba vidare med detta.

Gazzer är familjens stora stora charmtroll som har det där speciella D´t! Han är en helt underbar kille som jag älskar något oerhört mycket!!